geplaatst op:02/06/2024

Bericht van Dylan

Na meer dan tien jaar bestuurslid geweest te zijn voor zowel Chrislandia als Oranje-Blauw ‘14 en verschillende functies te hebben bekleed, heb ik besloten te gaan stoppen als bestuurslid van Oranje-Blauw ‘14. Sinds mijn verhuizing naar Zoetermeer heb ik gemerkt dat ik op een te grote afstand ben komen te staan om mijn functie binnen het bestuur nog goed in te kunnen vullen. Ook heb ik hier simpelweg niet genoeg tijd meer voor.

Ik heb me met veel plezier voor een lange tijd mogen inzetten voor onze vereniging. Ik heb vanaf het begin mogen meemaken hoe de nieuwe fusieclub is verworden tot de fantastische vereniging die we samen hebben gecreëerd. Dit was een hele mooie ervaring, die ik niet had willen missen.

In het afgelopen seizoen is er een sterk nieuw bestuur ontstaan, dat met veel energie aan de slag is gegaan. Het bestuur heeft voortvarend de dossiers opgepakt die er lagen en heeft in korte tijd veel voor elkaar gekregen. Ik draag dan ook met veel vertrouwen het stokje aan hen over.

Tijdens de aankomende algemene ledenvergadering zal ik aftreden als bestuurslid. Ik wil via dit bericht iedereen bedanken die zich in mijn periode als bestuurslid op welke manier dan ook heeft ingezet voor de club. Ik kijk met trots terug op wat we met elkaar bereikt hebben en met veel vertrouwen vooruit naar wat nog gaat komen.

Uiteraard zal ik wanneer mogelijk nog regelmatig op onze vereniging blijven komen. Jullie zijn zeker nog niet helemaal van me af ????

Dylan

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram