Clubdag

Datum: 11 juni 2023
Tijd: 10:00 - 23:00
Locatie: Sportcomplex de Polderring

Pinkstertoernooi

Datum: 29 mei 2023
Fout: reset de tijd.
Locatie: Sportpark de Polderring
foto pinkstertoernooi

Beste bezoekers,

Dit jaar vindt de 32e  editie van het Rode Kruis-Pinkstertoernooi plaats bij v.v. Oranje-Blauw ’14. De opbrengsten van dit toernooi gaan, zoals ieder jaar, naar het Rode Kruis (afdeling Fijnaart en Heijningen), dat daarmee mensen met een beperking, zieken en bejaarden een leuke dag kan bezorgen.

Voor velen is dit toernooi een van de sportieve hoogtepunten van het jaar. Achttien teams strijden om de winst van het toernooi, de minst gepasseerde keeper en de sportiviteitsprijs. Vorige keer zijn de Sjappies er vandoor gegaan met de felbegeerde wisselbokaal. Zij zullen dit jaar hun uiterste best gaan doen om hun titel te verdedigen.

Er valt echter voor iedereen wat te winnen. Zoals gewoonlijk zal er aan het einde van het toernooi weer een verloting gehouden worden, waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Team JeRi verzorgt de muziek en Ruijgenhilvlees is aanwezig met een heerlijke barbecue.

Bedrijventoernooi

Datum: 18 mei 2023
Tijd: 10:00
Locatie: Sportpark de Polderring
foto pinkstertoernooi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram